Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jednoduchý recept :)

1. 12. 2010

Kapr v„TROJOBALU“

hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka, a na ochucení masa – česnek, kmín / muškátový květ / suché bylinky – bylinkovou sůl

Pokud nechceme, aby maso šlo cítit po rybině, naložíme kapří maso přez noc do mléka. Mléko absorbuje všechny pachy masa a maso také změkčí :)

Maso ochutíme dle chuti - česnekem, kmínem nebo bylinkami.

Obalíme ho v klasickém trojobalu- mouka, vejce strouhanka a smažíme na rozehřátém oleji do zlatova.

Ke smaženému kaprovi se nejlépe hodí například: bramborový salát nebo obyčejny chléb

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ÍÁ

(Lachtan Charlie, 2. 12. 2010 11:38)

čUS VOLE